Sponsors

Hier komt een mooi verhaal over mijn sponsors:

Slagerij Bijlsma

Op 20 Mei 2008 was het precies 100 jaar geleden dat Eize Bijlsma zich als slager te Sint Annaparochie vestigde.Dit moet natuurlijk gevierd worden!!En dat gaat in September gebeuren.Over het hoe en wat van dit festijn houden wij u uiteraard op de hoogte!!

Bezoek Slagerij Bijlsma

CAI-PAN, natuurproducten op basis van Japanse pepermunt

CAI-PAN is een aangenaam geurende Japanse pepermuntolie die veelzijdig te gebruiken is. Ervaar de ontspannende werking bij stijve spieren, bijvoorbeeld na sporten. De verkwikkende en verfrissende werking bij vermoeidheid of de verlichtende en verzachtende werking bij verstopping van de luchtwegen. CAI-PAN stimuleert de bloedsomloop in spieren en weefsel. Cai-Pan bevordert het natuurlijk herstel.

CAI-PAN wordt o.a. gebruikt door sporters en fysiotherapeuten.

Bezoek CAI-PAN

Loon,- Kraan & Bulldozerbedrijf Joh. v/d Woude

Joh. v/d Woude is een gerenommeerde naam in de wereld van het grondverzet. Wij verhuren ondermeer kranen, dumpers en shovels. Door ons moderne machinepark zij wij toegerust op vele uiteenlopende werkzaamheden. Ons bedrijf is ISO en VCA* gecertificeerd. Wij werken hierdoor volgens de hoogste kwaliteitsnormen en we staan garant voor veilig materiaal en uitstekend opgeleid personeel.

Bezoek Joh. v/d Woude